Перегляд за Автор "Пірнач, Іванна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Проєкт кондитерського підприємства з виробництва комбінованих борошняних кондитерських виробів у м. Чорноморськ Одеської області(2022) Пірнач, Іванна ВолодимирівнаДокумент Розробка рецептурної композиції маффінів підвищеної харчової цінності(2022) Козоріз, Ірина Юріївна; Пірнач, Іванна Володимирівна; Кохан, Олена ОлександрівнаУ даній роботі запропоновано в рецептурі маффінів частково замінити пшеничне борошно на борошно червоної сочевиці. З метою зниження ступеню солодкості та показника глікемічності частину цукру замінено на полідекстрозу. Використання в рецептурі маффінів чаю матча та спіруліни забезпечить підвищення біологічної цінності виробу, покращить органолептичні показники якості та сприятиме подовженню їх терміну зберігання. In this work, it is proposed to partially replace wheat flour with red lentil flour in the muffin recipe. In order to reduce the degree of sweetness and glycemic index, part of the sugar was replaced with polydextrose. The use of matcha tea and spirulina in the recipe of muffins will increase the biological value of the product, improve organoleptic quality indicators and help extend their shelf life.