Перегляд за Автор "Ройтер, Ісаак Менашевич"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання рідкого дріжджового концентрату в хлібопеченні(1974) Волкова, Галина Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак МенашевичВивчено якість рідкого дріжджового концентрату, його технологічні властивості та вплив на показники тіста і хліба.Документ Ефективність застосування молочної сироватки в хлібопеченні(1972) Дробот, Віра Іванівна; Сисоєв, Іван Аверьянович; Ройтер, Ісаак Менашевич; Висоцький, Г. П.В статті наведено результати досліджень впливу молочної сироватки на показники технологічного процесу та якість хліба, приготованого на рідких та густих опарах. Розрахунок економічної ефективності свідчить про доцільність застосування молочної сироватки в хлібопеченні.Документ Застосування молочної сироватки у хлібопеченні(1970) Дробот, Віра Іванівна; Ройтер, Ісаак МенашевичУ статті викладено результати досліджень щодо застосування молочної сироватки в хлібопеченні. Вивчено її вплив на тривалість бродіння і властивості напівфабрикатів, а також на якість хліба. Визначено її оптимальне кількісне дозування, кислотність і технологічну стадію її внесення.Документ Сравнительная оценка способов замеса теста в производственных условиях(1988) Юрчак, Вера Гавриловна; Берзина, Наталия Ивановна; Ройтер, Ісаак Менашевич; Менделеев, Владимир ИвановичЗамес теста в ротационной машине дает возможность улучшить его структурно – механические свойства и качество хлеба при переработке муки с пониженными хлебопекарными свойствами по сравнению со способом замеса теста в машинах Х -12 и «Стандарт». The dough knead in a rotary engine gives an opportunity to improve its structurally-mechanical properties and quality of bread at processing of flour with the lowered bakery properties in comparement with the method of dough knead in the engines such as Х - 12 and "Standard".