Перегляд за Автор "Романюк, Ангеліна Василівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз попиту на споживання солодких страв під час сніданків у готелях(2023) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВ роботі проаналізовано попит на споживання солодких на основі соціологічного опитування страв у національних та вітчизняних готелях м. Києва. The paper analyzes the demand for the consumption of sweets based on a sociological survey of dishes in national and domestic hotels in Kyiv.Документ Значимість реклами в готельній індустрії(2021) Романюк, Ангеліна Василівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаВсе зростаюча конкуренція на світовому ринку готельних послуг посилює актуальність просування готельного продукту на ринок. Сьогодні загальна комунікаційна політика та проблеми розробки рекламної стратегії готелів та готельних мереж є дуже важливими питаннями для готелів. Реклама є найважливішим інструментом маркетингової політики компанії, яка просуває готельні послуги та товари на ринки. Це безпосередньо впливає на формування попиту на ринку. Тому, дослідження реклами готелів є актуальним питанням.The ever-increasing competition in the global hotel services market enhances the relevance of product promotion on the market. Today, the general communication policy and the problems of developing an advertising strategy for hotels and hotel chains are very important issues for hotels. Advertising is the most important tool in the marketing policy of a company that promotes hotel services and products to the markets. This directly affects the formation of demand in the market. Therefore, the study of hotel advertising is a pressing issue.Документ Питання розвитку готельних мереж в Україні(2023) Романюк, Ангеліна Василівна; Нікітіна, Тетяна АндріївнаПопри нестабільну економічну та політичну ситуацію у світі, готельний бізнес продовжує розвиватися. Проте військові дії в Україні здійснюють негативний вплив на діяльність закладів готельного господарства. Велика кількість готелів були вимушені або скоротити свою діяльність або взагалі піти з ринку. Дана проблема стосується не лише вітчизняних готелів а і тих що входять до світових готельних мереж і працюють на ринку України. Отже актуальним є дослідження роботи готельних мереж в Україні враховуючи негативний вплив військового стану на їх бізнес. Despite the unstable economic and political situation in the world, the hotel business continues to develop. However, the military actions in Ukraine have a negative impact on the activities of the hotel industry. A large number of hotels were forced to either reduce their activities or leave the market altogether. This problem concerns not only domestic hotels, but also those that are part of global hotel chains and operate on the Ukrainian market. Therefore, it is relevant to study the operation of hotel chains in Ukraine, taking into account the negative impact of the military state on their business.Документ Розроблення дієтичних страв для меню сніданків при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПублікація актуалізує питання розширення та удосконалення страв дієтичного призначення для меню сніданків при готелях. На сьогоднішній день цукровий діабет найрозповсюдженіше захворювання в світі, проте в закладах готельно-ресторанного господарства відсутнє харчування для людей хворих на цукровий діабет. Робота містить огляд на основні положення, такі як: що таке цукровий діабет, особливості харчуван-ня при цукровому діабеті, коротка характеристика на цукрозамінники та підсолоджувачі. На основі прове-дених досліджень було встановлено найбільш оптимальні дозування цукрозамінників та підсолоджувачів, і розраховано зміну енергетичної цінності солодких страв за рахунок вилучення легкозасвоюваних вугле-водів. У результаті було розширено асортимент страв діабетичного призначення, які цілком задовольня-ють гастрономічні потреби людей, що страждають на цукровий діабет без потреби відмови від солодких страв. Rational and healthy nutrition is the key to longevity and good health. Organizing the necessary nutritional composition of breakfast, lunch or dinner is especially difficult for people with health problems outside the boundaries of home food. Often, tourists or business people, staying in accommodation, need special food, which is due to the peculiarities of their physiological state. One of these features is represented by the need to exclude easily digestible carbohydrates from the diet. This necessity is due to the fact that today diabetes is a leading disease in all countries of the world. The publication updates the issue of expansion and improvement of dietary dishes for hotel breakfast menus. Almost every hotel guest chooses a sweet dish during the morning meal along with a hot drink, which is unacceptable for people suffering from diabetes. Today, this disease is the most common in the world, but in the hotel and restaurant industry, it is often not taken into account when organizing the diet of people with diabetes. The work presents an overview of the main provisions of diabetes mellitus, features of nutrition during the disease, and gives a brief description of the used sucrose substitutes.Документ Розширення асортименту дієтичних солодких страв у закладах ресторанного господарства при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано особливості діабетичного харчування, наведено асортимент перспективних цукрозамінників для використання у стравах, призначених людям, що страждають цукровим діабетом. The work analyzes the features of diabetic nutrition, provides an assortment of promising sugar substitutes for use in dishes intended for people suffering from diabetes.Документ Сучасні підходи до формування меню сніданків при готелях(2022) Романюк, Ангеліна Василівна; Пушка, Ольга СергіївнаВ роботі проаналізовано сучасні потреби потенційних постояльців засобів розміщення у дієтичному харчуванні. The paper analyzes the current needs of potential residents of accommodation facilities in dietary nutrition.