Перегляд за Автор "Росінський, Ярослав Андрійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Пастоподібні напівфабрикати на основі рослинної та тваринної сировини(2021) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Подобій, Олена Валеріївна; Росінський, Ярослав АндрійовичВикористання порошку кореня селери у складі молочних пастоподібних напівфабрикатів дасть змогу отримати готову продукцію з високими органолептичними, фізико-хімічними показниками якості, зокрема, з покращеними структурно-механічними властивостями.Документ Розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини(2023) Росінський, Ярослав АндрійовичДокумент Розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини(2023) Росінський, Ярослав Андрійович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ройко, Ольга; Ястреба, Сергій Петрович; Подобій, Олена ВалеріївнаСтаття присвячена питанню розроблення технології пастоподібного напівфабрикату на основі сушеної тваринної і рослинної сировини у закладах ресторанного господарства. Виробництво та споживання продуктів на основі молочних пастоподібних напівфабрикатів з додаванням висушених яблук та горіхів є доцільним для організму людини та актуальним на сьогоднішній день. Його актуальність можна розглядати з точки зору органолептичного задоволення, позитивного впливу на організм людини та простоти використання в харчовій продукції. У дослідженнях використано органолептичний, фізичний, фізико-хімічні та розрахункові методи. Вплив різної кількості продукції на фізико-хімічні показники та технологічний процес та якість вихідної продукції. Досліджували фізико-хімічні та технологічні властивості молочного білка, каррагінану, оливкової олії, морквяного порошку, горіхів лісових. Готовий виріб досліджували за фізико-хімічними та органолептичними показниками. Запропоновані науково обґрунтовані розробки сприятимуть організації здорового харчування людей різних конституцій за аюрведичними приписами, дозволять розширити асортимент страв закладів ресторанного господарства.