Перегляд за Автор "Рудніченко, Людмила Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Спосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси (Патент на винахід № 38449)(2004) Янчевський, Віктор Казімірович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Коваль, Катерина Олександрівна; Рудніченко, Людмила Вікторівна; Хоменко, Анатолій Іванович; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаСпосіб виробництва пресованих хлібопекарських дріжджів з меляси, який відрізняється тим, що для одержання дріжджів використовують штамм Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.Method of baker's yeast manufacture from molasses, which is differs in that for the production of yeast use strain Saccharomyces cerevisiae IMB Y-5008.Документ Термотолерантний штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae для мікробіологічного синтезу етилового спирту з крохмалевмісної сировини (Патент на винахід № 36477)(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Коваль, Катерина Олександрівна; Рудніченко, Людмила Вікторівна; Ткаченко, Любов ВолодимирівнаСелекціоновано штам спиртових дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення нормативного виходу спирту при підвищеній температурі (38-39°С).The thermotolerant strain of yeasts provides achievement of a standard yield of alcohol at an increased temperature (38-39 °C) is selected.Документ Штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5016 для одержання пресованих хлібопекарських дріжджів в двопродуктовому виробництві спирту і хлібопекарських дріжджів (Патент на винахід № 47821)(2004) Левандовський, Леонід Вікторович; Ткаченко, Алла Феодосіївна; Коваль, Катерина Олександрівна; Рудніченко, Людмила Вікторівна; Бейко, Наталія Євгенівна; Хоменко, Олександр ІвановичСелекціоновано штам дріжджів, який, на відміну від відомих, забезпечує досягнення підвищеного виходу спирту та покращення якості хлібопекарських дріжджів.