Перегляд за Автор "Савчук, О. О."
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Багатокритеріальна оптимізація(2019) Сєдих, Ольга Леонідівна; Савчук, О. О.Розглянута задача проектування складних багатокритеріальних систем. Завжди при виборі найкращого варіанта доводиться враховувати багато різних вимог, що пред'являються до системи (об'єкта).The task of designing complex multicriteria systems is considered. When choosing the best option, you always have to take into account many different requirements for the system (object).Документ Задача про розподіл потоків в мережах(2019) Сєдих, Ольга Леонідівна; Савчук, О. О.Розроблена модель, що дає можливість оптимізувати параметри транспортної мережі для максимізації її пропускної здатності у найбільш важливих напрямках.The developed model allows to optimize the transport network parameters in order to maximize its throughput in the most important directions.Документ Збагачення корисними нутрієнтами виробів з листкового тіста(2017) Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Савчук, О. О.У статті йде мова про збагачення борошняних кулінарних та кондитерських виробів (листкових) дієтичними добавками (нутрієнтами). Наведено результати досліджень впливу низькотемпературної обробки на життєдіяльність дріжджів у тісті, розробка технології прісного листкового напівфабрикату з використанням молочної сироватки, заміна введення житнього, гречаного борошна в рецептуру листкових виробів, використання маргарину для листкового тіста. Поліпшення органолептичних та фізико-хімічних показників, покращення і збереження реологічних характеристик, вдосконалення технології за рахунок харчових добавок антиоксидантної дії у вигляді порошків сухих ягід обліпихи, калини та глоду.Документ Підвищення біологічної цінності борошняних виробів з застосуванням борошна щириці(2017) Савчук, О. О.; Коваль, Ольга АндріївнаВиконана порівняльна оцінка біологічної цінності борошна пшеничного, житнього та зі щериці. Выполнена сравнительная оценка биологической ценности муки пшеничной, ржаной и из амаранта. A comparative estimation of the biological value of wheat flour, rye and gerbera is carried out.