Перегляд за Автор "Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна"
Зараз показуємо 1 - 20 з 31
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Баланс в продовольчій безпеці України(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаПродовольча безпека - це стан захищеності людини, який визначається рівнем розвитку аграрного сектора економіки. Успішне розв'язання проблем в сфері забезпечення продовольчої безпеки країни залежить від створення умов для виготовлення якісних і безпечних продуктів харчування. Food security - a state of security rights, which is derived from the development of the agricultural sector. Successful resolution of issues in the area food security depends on the conditions for production quality and safe food.Документ Гармонія у формуванні асортиментного портфелю підприємства(2016) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Доступність продуктів харчування в контексті забезпечення продовольчої безпеки країни(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ статті основа увага приділяється доступності харчових продуктів, яка повністю залежить від держаної політики. При цьому доступність розглядається з точки зору фізичної достатності та економічної доступності, що є актуальним в сучасних умовах розвитку України. Саме така спрямованість обумовлена низьким рівнем життя населення, значним падінням рівня здоров’я нації, кризовими демографічними та політичними процесами. The paper focuses on accessibility of food products, which is entirely dependent on the state policies. Thus accessibility is considered in terms of the physical availability and economic accessibility, which is actual in the present conditions of Ukrainian development. That is the thrust due to the low standard of living, a significant fall in the nation's health, crisis demographic and political processes.Документ Доступність харчових продуктів і її взаємозв’язок з іншими складовими продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ даному розділі монографії: - аналізуються витрати домогосподарств на харчування, харчові продукти за доходом; - описується існуючий споживчий кошик в Україні та його особливості; - розглядається доступність, яка включає фізичну достатність і економічну доступність продуктів харчування; - описується важливість поняття питної води для населення та пропонується можливість включення її до споживчого кошику країни. This chapter of monograph contains: - examination of household spending on food and food products by income; - describes the current consumer basket in Ukraine and its features; - consider accessibility, which includes an economic sufficiency and availability of food products; - describes the importance of the concept of drinking water for population and proposed the inclusion of it in to the consumer basket of the country. В данном разделе монографии: - анализируются расходы домохозяйств на питание, пищевые продукты по доходу; - описывается существующая потребительская корзина в Украине и ее особенности; - рассматривается доступность, которая включает физическую достаточность и економичную доступность продуктов питания; - описывается важность понятия питьевой воды для населення и предлагается возможность включения ее в потребительскую корзину страны, кафедра менеджмента.Документ Екологічність, як один з основних принципів забезпечення продовольчої безпеки країни(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Екологічність, як сучасний принцип забезпечення продовольчої безпеки(2013) Тіхонова, Наталія Олександрівна; Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаМи знаходимося на переломному етапі існування планети – на етапі боротьби з голодом і недоїданням. Світ стає все менш передбачуваними і більш загрозливим місцем для найбідніших і найуразливіших верств населення. Суспільство стає все більш взаємозалежним, ряд складних ризиків, включаючи зміну клімату, деградація навколишнього середовища, зростання чисельності населення, поглиблює проблеми, з якими стикається людство. Хоча питання забезпечення продовольчої безпеки вивчається великою кількістю науковців на різних рівнях і здійснюється все більше заходів по забезпеченню продовольчої безпеки, ще багато питань залишаються не вирішеними.Документ За та проти економічного розвитку(2010) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Забезпечення продовольчої безпеки України(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Збалансованість асортиментного портфелю підприємств харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки(2016) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДисертаційна робота присвячена дослідженню збалансованості асортиментного портфелю підприємств харчової промисловості в контексті забезпечення продовольчої безпеки.Документ Збалансованість харчування людини – основа здоров’я нації(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - описується збалансований раціон харчування людини; - розглядається модель раціонального харчування, що складається з харчового раціону (енергетичної цінності), режиму харчування та збалансованості харчування.Документ Збалансованість, як складова частина принципів продовольчої безпеки(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - розглянуто збалансованість як сладову частину принципів продовольчої безпеки; - описано звязок між основними принципами продовольчої безпеки; - сформульовано поняття основних принципів продовольчої безпеки та їх характеристика.Документ Конкуренція – головний стимул змін(2011) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаВ цьому розділі монографії: - розглянуто основні підходи українських та зарубіжних науковців до визначення принципів забезепчення продовольчої безпеки країни; - запропоновано ввести принцип екологічності в загальну систему принципів забезпечення продовольчої безпеки; - розглянуто первісні абсолютні показники продовольчої безпеки і інструменти їх державного регулювання; - досліджено різні підходи до визначення основних груп індикаторів продовольчої безпеки та методики їх визначечення. This section of the monograph contains: - the basic approaches of Ukrainian and foreign scientists of determining the main principles of ensuring food security; - prompted the ecological principles into the overall system of ensuring food security; - the initial absolute levels of food insecurity and instruments of state regulation are opened ; - different approaches to major groups of food security indicators and methods of its designation are opened.Документ Механізм і головні напрями реалізації державної політики енергозбереження в Україні(2010) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Міграційні процеси в Україні(2014) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Мікробіологічні дослідження бутильованих мінеральних вод(2005) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Обґрунтування доцільності включення питної води до споживчого кошику України(2015) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Обгрунтування доцільності включення питної води до споживчого кошику України(2015) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Органічне тваринництво в Україні(2015) Сахненко (Тіхонова), Анастасія СергіївнаДокумент Парадокс українського споживчого кошику(2013) Сахненко (Тіхонова), Анастасія Сергіївна