Перегляд за Автор "Сидоренко, Олена Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробів(2014) Сидоренко, Олена Володимирівна; Назар, Мар'яна ІгорівнаВнесення клітковини гороху в рецептуру борошняних кулінарних виробів з дріжджового тіста збагатить раціон харчування населення й допоможе позбавитись від цілого ряду тяжких захворювань. Adding fiber pea recipe flour food products with a dough enrich the diet of the population and help get rid of a number of serious diseases.Документ Обгрунтування побудови моделей виробництва харчових підприємств(1995) Шаповал, Олена Федорівна; Сидоренко, Олена ВолодимирівнаВ тезах доповіді обгрунтована концепція застосування моделей виробничих функцій для оцінки динаміки витрат на виробництво та прибутковості підприємства. In thesis the conception of using productive function models for estimation of enterprise productive consumption and profitability is substantiated.Документ Спосіб визначення консистенції харчових продуктів (Деклараційний патент на корисну модель № 14496)(2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Тимофєєва, Олена ВалеріївнаЗапропонований спосіб визначення консистенції харчових продуктів сприяє удосконаленню методів та методології комплексної оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів в кореляційній залежності від сили проникнення голчатого індикатора та структурно-механічних, фізико-хімічних і технологічних властивостей продукту. The proposed method of determining the consistency of food contributes to the improvement of methods and methodology of comprehensive quality evaluation of raw materials, semi-finished and finished products to the correlation dependence on the strength of the indicator needle penetration, structural, mechanical, physico-chemical and technological properties of the product.Документ Структурно-механічні властивості риборослинних продуктів(2006) Гуць, Віктор Степанович; Сидоренко, Олена Володимирівна; Романенко, Олександр ПетровичПроведено дослідження консистенції риборослинних консервів та паштетів як складової якості та необхідного показника для оптимізації рецептурного складу. Запропоновано нову конструкцію портативного гравітаційного пенетрометра і методику визначення консистенції по структурно-механічним показникам.