Перегляд за Автор "Сидоренко, Олена Миколаївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Високоолійна сировина для виробництва хлібобулочних виробів в закладах ресторанного господарства(2013) Сидоренко, Олена Миколаївна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаДля впровадження високоолеїнової олії в закладах ресторанного господарства необхідні розробки нових рецептур, але всі затрати окупляться тим, що відвідувачам можуть бути запропоновані хлібобулочні вироби зі збалансованим жирокислотним складом, більш корисним для здоров’я. To implement vysokooleyinovoyi oil in institutions restaurant industry needed to develop new recipes, but will pay all costs that may be offered visitors a bakery with a balanced composition zhyrokyslotnym more healthy.Документ Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хліба(2015) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сидоренко, Олена МиколаївнаДосліджено технологічний процес приготування тіста з житньо-пшеничного борошна за прискореною технологію з використанням комплексних поліпшувачів. Проаналізовано вплив поліпшувачів на газоутворення і кислотонакопичення в тісті і на якість хліба.Документ Зміна структурно-механічних властивостей замороженої заливної риби при зберіганні(2010) Гуць, Віктор Степанович; Сидоренко, Олена Миколаївна; Дончевська, РаїсаОбґрунтовано та визначено терміни зберігання заливної прісноводної риби з рослинними добавками на основі кінетичної теорії моделювання якості з урахуванням критичного параметра оптимізації. Об’єктивність прогнозування підтверджено застосуванням різних методів дослідження структурно-механічних властивостей заливної риби із використанням гравітаційного пенетрометра та універсального комп’ютерного вимірювального приладу. Встановлено, що протягом визначеного терміну заливна прісноводна риба характеризується високою харчовою та біологічною цінністю, гармонійними сенсорними характеристиками, пружно-еластичною консистенцією заливки та відсутністю синерезису.Документ Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)(2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена МиколаївнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.Документ Перспективи використання інуліна та олігофруктози в технології кондитерських виробів(2012) Сидоренко, Олена Миколаївна; Карпенко, Тетяна Сергіївна; Павлюченко, Олена СтаніславівнаХарчування людини є найбільш суттєвим фактором, який безпосередньо впливає на її здоров’я. Повноцінне харчування передбачає використання компонентів, раціональне поєднання яких здатне максимально задовольнити потребу організму в поживних та біологічно активних речовинах. Nutrition is the most essential factor that directly affects its health. Nutrition involves the use of components, good combination of which is able to meet the body's need for nutrients and bioactive substances.