Перегляд за Автор "Скрибченко, Анастасія Вікторівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Збагачення борошняних кондитерських виробів функціональними інгредієнтами(2019) Іщенко, Тетяна Іванівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Скрибченко, Анастасія ВікторівнаОбґрунтовано використання пшеничних висівок у якості функціонального інгредієнта, який збагачує страву «Бананові мафіни» харчовими волокнами.Документ Реалізація концепції «Здоровий спосіб життя» в межах рекреаційного готелю(2020) Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаРозкрито сутність концепції «здоровий спосіб життя» та обґрунтовано можливість втілення її в рекреаційному готелі, де є передумови для організації якісного відпочинку. The essence of the concept of "healthy lifestyle" is revealed and the possibility of its implementation in a recreational hotel is substantiated, where there are prerequisites for the organization of quality recreation.Документ Інноваційний підхід до організації сніданку в рекреаційних готелях(2019) Скрибченко, Анастасія Вікторівна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна ІванівнаСтаття присвячена новітньому підходу до організації харчування під час сніданку в рекреаційних готелях. Проаналізовано хімічний склад основних страв меню розширеного континентального сніданку та найбільш поширених в Україні видів мікрогріну. Обґрунтовано збагачення основних страв розширеного континентального сніданку мікрогріном, як джерела фізіологічно важливих для організму людини нутрієнтів. Наведено доцільність вирощування мікрогріну в автоматизованих контейнерах на території готелю.