Перегляд за Автор "Сливченко, Володимир Олександрович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання вишнево-бурякового пюре у виробництві мармеладу геродієтичного призначення(2018) Сливченко, Володимир Олександрович; Івчук, Надія ПавлівнаУ результаті аналізу хімічного складу мармеладу, виготовленого з використанням буряково-вишневого пюре було встановлено, що за вмістом таких мінеральних речовин як Калій (16,30%), Кальцій (10,03%), Магній (15,79%), Ферум (13,78%) він може бути віднесений до розряду функціональних харчових продуктів. As a result of the analysis of the chemical composition of the marmalade, made using beet-cherry puree, it was found that the content of mineral substances such as potassium (16.30%), calcium (10.03%), magnesium (15.79%), ferum 13,78%), it can be classified as a functional food product.Документ Обґрунтування співвідношення між овочевою та плодовою складовими у рецептурі желейних виробів(2018) Сливченко, Володимир Олександрович; Івчук, Надія ПавлівнаУ результаті аналізу хімічного складу коренеплодів буряку столового та різних сортів плодів вишень для подальших досліджень було вибрано сорт буряку столового Циліндра та плодів вишень групи гріотів. За результатами розрахунків було встановлено, що у складі рецептури нового желейного виробу масова частка пюре зі столового буряка має становити 40 %, а пюре з вишні – 30 %. As a result of the analysis of the chemical composition of the root crop of beet dining and various varieties of cherry fruit, for further research a sort of beet of a table can of a cylinder and a cherry fruit of a group of griots was selected. As a result of the calculations, it was found that in the formulation of a new jelly product, the mass fraction of beet pulp must be 40%, and cherry puree - 30%.Документ Про дитяче харчування очима споживача(2016) Телетьон, Леся Василівна; Сливченко, Володимир Олександрович; Хрупчик, Анна Василівна; Івчук, Надія ПавлівнаВідомо, що здоров’я нації закладається в перші дні та місяці життя немовлят і основою його є здорове та раціональне харчування. We know that the nation's health is laid during the first days and months of life babies and it is the foundation of a healthy and balanced diet.