Перегляд за Автор "Степанищев, М. І."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Дослідження ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви(2015) Орлюк, Юрій Тимофійович; Степанищев, М. І.Для оцінки інтенсивності ліполізу в сирі, що визріває за участі двох видів плісняви, показники, які характеризують ліполіз, порівняно з відповідними показниками сирів Рокфор і Камамбер. Кількість вільних жирних кислот у сирі визначали колориметричним методом, їх якісний склад досліджували методом газорідинної хроматографії, леткі жирні кислоти—методом дистиляції. Lipolysis intensity indicators of Blue Veined Brie were compared to corresponding indicators of Roquefort and Camembert cheeses. The quantity of free fatty acids in cheese was determined using colorimetric method; the qualitative composition was investigated by gas-liquid chromatography and volatile fatty acids, by the method of distillation.Документ Перспективи використання наноелементів у харчових технологіях(2009) Степанищев, М. І.; Українець, Анатолій Іванович; Рашевська, Тамара ОлексіївнаРозгляд питання впливу нанонауки на харчову індустрію. Consideration the impact of nanoscience on the food industry.