Перегляд за Автор "Сінат-Радченко, П. Д."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Висококонцентровані природні розсоли - екологічно чисте поновлюване джерело енергії(1995) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Гулий, Іван Степанович; Українець, Анатолій Іванович; Диченко, Анатолій Сергійович; Сінат-Радченко, П. Д.В харчовій промисловості є чимало розчинів низької концентрації, випарювати які економічно недоцільно. Для їх згущення можна використовувати апарати з мембранами, що проникні лише для молекул води і висококонцентровані природні розсоли озер і лиманів, що мають високий осмотичний тиск. In the food industry, there are many solutions of low concentration, the extract are not economically feasible. For their condensation can use the device with a membrane permeable only to water molecules and highly concentrated natural brine lakes and estuaries with a high osmotic pressure.Документ Зв'язок між тиском и температурою для хладонів(2007) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Сінат-Радченко, П. Д.Запропоновано рівняння залежності між температурою і тиском (та навпаки) хладонів, що має три індивідуальні коефіцієнти. В інтервалі температур – 40…60 С відносна похибка результатів не перевищує 0,5%.Документ Оцінка густини рідких харчових продуктів(1997) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Жуковін, О. І.; Чугурова, Г. І.; Сінат-Радченко, П. Д.Для температур -15...130 С і вмісту сухих речовин 0...95% гранична відносна похибка розрахунку густини цукрових розчинів становить 0,2 %. На основі тієї ж форми можна з похибкою до 1% оцінити густину багатьох інших рідких харчових продуктів (мед, томат-паста, вершки, соки тощо). For temperatures -15 ... 130 C and dry matter content 0 ... 95% maximal relative error in the calculation of the density of the sugar solution is 0.2%. Based on the same shape can be an error of 1% to estimate the density of many other liquid food products (honey, tomato paste, cream, juices, etc.).Документ Точка роси і відносна вологість повітря(2007) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Сінат-Радченко, П. Д.Запропоновано прості і високоточні формули для визначення відносної вологості повітря в діапазоні температур – 60…105С за температурами повітря і точки роси (без використання таблиць і діаграм). A simple and highly accurate formula for determining the relative humidity of the air in the temperature range - 60 ... 105C for the air temperature and dew point (without the use of tables and charts).Документ Фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва(2006) Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович; Василенко, Сергій Михайлович; Українець, Анатолій Іванович; Сінат-Радченко, П. Д.Розглянуто основні фізико-хімічні властивості сировини і продуктів цукрового виробництва, наведено розрахункові формули і приклади визначення властивостей. The basic physical and chemical properties of raw materials and products of sugar production, are examples of formulas and definitions of properties.