Перегляд за Автор "Тарнавський, Ілля Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Виробництво майонезних соусів з використанням компаунда(2022) Тарнавський, Ілля СергійовичДокумент Виробництво соняшникової олії шляхом фізичної рафінації потужністю 142 т за добу(2020) Тарнавський, Ілля СергійовичДокумент Удосконалення майонезних соусів з перспективною сировиною(2021) Тарнавський, Ілля Сергійович; Бахмач, Володимир ОлександровичМайонези та соуси–це популярні та перспективні продукти харчування, що займають провідне місце серед виробництва та споживання різних соусів та приправ на жировій основі. Майонез легко засвоюється організмом та може використовуватись для харчування всіх груп населення, в тому числі для профілактичного, лікувального та дієтичного харчування. Його використовують не тільки як приправу до різноманітних кулінарних страв для підвищення їх поживності та збагачення смаку, що сприяє збудженню апетиту і покращення травлення, але і як самостійний бутербродний продукт.