Перегляд за Автор "Теребило, Олена Анатоліївна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Емульгуючі властивості харчової добавки Е414 – гуміарабіку у косметичних емульсіях(2021) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена ВалеріївнаДокумент Застосування природного гідроколоїду - гуміарабіку для стабілізації косметичних емульсій(2021) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена ВалеріївнаПроведено аналітичний огляд літератури та розглянуто природній гідроколоїд гуміарабік – як перспективну харчову добавку для стабілізації косметичних емульсій.Документ Розробка технології отримання гуміарабіку (Е414)(2021) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена ВалеріївнаГуміарабік має природне походження, займає провідне місце у світі по експорту необробленої продукції, характеризується своєю багатофункціональністю та застосовується у різних галузях промисловості (харчовій, косметичній, фармацевтичній). Проявляє властивості структуроутворювача, емульгатора, стабілізатора, текстуруючого агента, а також є харчовим волокном, яке застосовують у виробництві оздоровчих харчових продуктів. Розробка технології отримання гуміарабіку високого ступеня очищення для забезпечення потреб постійно зростаючого ринку харчової та косметичної промисловості.Документ Розробка технології отримання гуміарабіку Е414(2020) Теребило, Олена АнатоліївнаДокумент Стабілізуючі властивості гуміарабіку в емульсіях(2020) Теребило, Олена Анатоліївна; Подобій, Олена Валеріївна