Перегляд за Автор "Ткаченко, Денис"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз мікрофлори зернової сировини та способи її пригнічення у спиртовому виробництві(2014) Ткаченко, Денис; Шиян, Петро Леонідович; Зубченко, Віктор Сергійович; Косів, Руслана БогданівнаПроаналізовано склад мікрофлори зразків кукурудзи з різних регіонів України. Проведено дослідження впливу попереднього інфрачервоного (14) оброблення кукурудзи на мікробіологічну чистоту зерна. Встановлено, що поєднання 14- оброблення разом з низькотемпературним розварюванням дає змогу значно зменшити мікробіологічну забрудненість зерна кукурудзи в процесі виробництва етилового спирту з крохмалевмісної сировини.Документ Оптимізація температурного режиму гідроферментативного оброблення кукурудзяного замісу(2014) Ткаченко, Денис; Шиян, Петро ЛеонідовичОдержані результати показали, що у спиртовому виробництві на стадії розварювання кукурудзяного замісу оптимальним є температурний режим 85-90 °С впродовж 3 годин. The results obtained showed that alcohol production on stage rozvaryuvannya corn optimal batch mode temperature 85-90 ° C for 3 hours.