Перегляд за Автор "Тодосійчук, Сергій Романович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив гідроселеніту натрію на процес пророщування зерна(2002) Антонюк, Микола Миколайович; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій Романович; Стабнікова, Олена ВікторівнаВміст селену в організмі людини залежить від рівня його споживання. The content of selenium in the body depends on the level of consumption.Документ Дослідження закономірності зміни активності амілолітичних ферментів в процесі солодорощення сої(2007) Олексійчук, Олександр; Олексієнко, Софія; Хіврич, Борис Іванович; Тодосійчук, Сергій РомановичДокумент Застосування інформаційних технологій у навчальному процесі підготовки фахівців із спеціальності «Технологія бродильних виробництв і виноробства»(2006) Шиян, Петро Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Куц, Анатолій Михайлович; Білько, Марина Володимирівна; Тодосійчук, Сергій РомановичВажливими умовами ефективного використання засобів інформаційних технологій (ІТ) для підвищення компетентності студентів є наявність навчально-методичних матеріалів, які дозволяють забезпечити засобами ІТ оперативний доступ студентів до цієї інформації, наявність спеціалізованих комп’ютерних програм і технічних засобів у вищому навчальному закладі, широкий доступ до мережі Internet. На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства в межах навчальної і науково-дослідної роботи за активною участю студентів розроблені і використовуються біля 40 комп’ютерних програм в середовищі EXCEL з метою виконання технологічних розрахунків продуктів, допоміжних матеріалів, складських приміщень і обладнання при виробництві пива, спирту, безалкогольних напоїв, горілок і вина всіх типів. На кафедрі створені і продовжують доповнюватись відповідні бази даних технологічного обладнання й уніфікованих блоків схем, з яких формується відповідний технологічний процес та компонується обладнання відповідно до вимог завдання на проектування. Розроблені лабораторні роботи в середовищі EXCEL з дисциплін «Основи наукових досліджень та технічної творчості» та «Оптимізація технологічних процесів галузі» дають можливість студентам опанувати методами постановки та рішення оптимізаційних задач технологічних процесів галузі.Документ Підвищення біологічної стійкості ферментованого напою «Віталон»(2000) Вітряк, Олександр Петрович; Прибильський, Віталій Леонідович; Тодосійчук, Сергій Романович; Домарецький, Віталій АфанасійовичДосліджували вплив консервантів, освітлювачів, ультразвукової, надвисокочастотної і термічної обробки а життєдіяльність мікроорганізмів культури Medusomyces gisevii V в готовому напої. The effect of preservatives, lighting, ultrasonic, microwave and heat treatment and the activity of microorganisms Medusomyces gisevii V culture in the finished beverage.