Перегляд за Автор "Тополь, Інна Василівна"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хліба(2014) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна ВасилівнаОбґрунтовано використання щавнату, як нової малодослідженої білоквмісної сировини в технології хлібних виробів. Представлено вплив порошку щавнату на зміну біохімічних процесів та зміну в’язко-пластичних властивостей тіста. Досліджено вплив щавнату на основні показники якості готових виробів. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.Документ Збагачення хліба рослинним білком(2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна АнатоліївнаПроблемою багатьох країнах світу, в тому числі й України, є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. У найближчі роки реальним і найбільш ефективним шляхом подолання цієї проблеми є використання рослинної білкової сировини.Документ Перспективи використання борошна гречаного екструдованого в кулінарній продукції(2013) Тополь, Інна Василівна; Єрмоленко, Марія Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Фурманова, Юлія ПетрівнаРозробка технологій нових продуктів харчування з використанням традиційної і нетрадиційної рослинної сировини, яка має лікувальні властивості і широкий спектр використання, є пріоритетним напрямком наукових досліджень. Development of technologies of new food products using traditional and alternative plant material that has medicinal properties and wide range of use is a priority for research.Документ Склад житньо-пшеничного хліба (Патент на винахід № 109351)(2015) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаВинахід відноситься до харчової промисловості, до хлібопекарської її галузі. Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом містить борошно житнє, борошно пшеничне, дріжджі пресовані, сіль, цукор, підкислювач «Аграм темний» та щавнат. The invention relates to the composition of rye-wheat bread containing rye flour, wheat flour, compressed yeast, salt, sugar, and the composition of the prescribed mixture is supplemented with the acidifier "Dark Agram" and spinach dock.Документ Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)(2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСклад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The composition of rye and wheat bread with schavnat is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.Документ Спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 94564)(2014) Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаСпосіб виробництва житньо-пшеничного хліба відрізняється тим, що до складу рецептурної суміші вводять підкислювач "Аграм темний" та щавнат. The method of production of rye and wheat bread is characterized in that the "Ahram dark" acidulant and schavnat are added to the composition.