Перегляд за Автор "Удовицький, В. В."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ «Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів(2013) Удовицький, В. В.; Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаУ статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства.Документ Перспективи впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Удовицький, В. В.У статті представлено результати теоретичних досліджень щодо перспективності впровадження «Sous Vide» технології у закладах ресторанного господарства для виробництва напівфабрикатів подовженого терміну зберігання та приготування страв з покращеними органолептичними характеристиками та підвищеної біологічної цінності. The article deals with the results of theoretical researches on the prospects of implementation of «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished products with extended shelf life and cooking dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.Документ Приготовления мясных блюд с помощью «Sous Vide» технологии(2013) Доценко, Виктор Федорович; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Тищенко (Усатюк), Елена Михайловна; Удовицький, В. В.В статье рассматриваются результаты теоретических и экспериментальных исследований по перспективам использования «Sous Vide» технологии в заведениях ресторанного хозяйства для производства мясных полуфабрикатов длительного срока хранения и приготовления мясных блюд с улучшенными органолептическими характеристиками и высокой биологической ценностью. The article deals with the results of theoretical and experimental researches on the prospects of using «Sous Vide» technology in the restaurant establishments for the production of semi-finished meat with extended shelf life and cooking meat dishes with improved organoleptic characteristics and high biological value.Документ Ресурсозберігаючі технології в ресторанному господарстві(2013) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.Розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.Документ Сучасний метод кулінарного обробляння харчових продуктів(2012) Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Удовицький, В. В.У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.