Перегляд за Автор "Федоренко, Л. А."
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання теплових насосів в харчових і мікробіологічних системах(2013) Соколенко, Анатолій Іванович; Білик, Олена Анатоліївна; Максименко, Ірина Фаддеївна; Федоренко, Л. А.Розглянуто можливість використання теплових насосів у харчових системах, з метою отримання подвійного ефекту - вирішення задачі стабілізації температури культуральних середовищ та використання вторинних трансформованих теплових потенціалів рідинної фази і навіть теплоти відпрацьованого повітря аераційної системи. The possibility of using heat pumps in food systems, in order to obtain a double effect - to solve the problem of temperature stabilization of the culture medium and secondary transformed thermal potential liquid phase and even heat exhaust air aeration system.Документ Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві(2011) Василів, Володимир Павлович; Дашковський, Юрій Олександрович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Ардинський, Олексій Валерійович; Федоренко, Л. А.У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на властивості водно-вапняної суспензії. Встановлено, що електрогідравлічне оброблення сприяє підвищенню активності водно-вапняної суспензії. The results of research devoted to the influence of electrohydraulic effect on properties of aqueous lime suspension are presented in the article. It is proven that the electrohydraulic processing stimulates water-lime suspension activity increase.Документ Динаміка процесів вибігу і гальмування в технологічних машинах(2011) Піддубний, Володимир Антонович; Леус, Руслан Миколайович; Федоренко, Л. А.Виконано аналіз і розроблено математичні моделі щодо процесів вибігу і гальмування в технологічних машинах, розрахункові схеми яких представлені двомасовими системами. The analysis and derived mathematical models of coasting and braking technology machines, computational schemes which are shown two-mass systems.Документ Сироватка молочна – біологічно цінний продукт(2011) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Василів, Володимир Павлович; Дашковський, Юрій Олександрович; Ардинський, Олексій Валерійович; Федоренко, Л. А.Аналіз структури переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування хлібобулочних продуктів, сироваточних напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу.Документ Формування споживчих властивостей маргаринів на основі купажованих жирів(2013) Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Федоренко, Л. А.Маргарин – високоякісний харчовий жир, що являє собою водно-жирову емульсію прямого типу, подібну до вершкового масла за смаком, кольором, ароматом, консистенцією, структурою і харчовою цінністю. На відміну від маргаринів, кулінарні, кондитерські та хлібопекарські жири не містять у своєму складі води. Жири цієї групи – це безводна (без водно-молочної фази) суміш саломасу з рафінованими оліями, тваринними топленими, переетерифікованими жирами. Залежно від призначення ці жири можуть містити фосфатидний концентрат, барвники, ароматизатори, антиоксиданти, вітаміни.