Перегляд за Автор "Федурко, Іннa Андрiївна"
Зараз показуємо 1 - 8 з 8
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Композицiя для виготовлення шинки (Патент на корисну модель № 91575)(2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa АндрiївнаКомпозицiя для виготовлення шинки, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, сумiш для iн'ектування, воду питну, додатково мiстить м'ясо буйвола. Composition for the manufacture of ham containing lamb, salt, sugar, sodium nitrite, spices or black pepper, fresh garlic, blend for n chuvanna, drinking water, additionally contains Buffalo meat.Документ М'ясний фарш для виготовлення котлет ( Патент на корисну модель № 95313)(2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаМ'ясний фарш для виготовлення котлет, що мiстить сало, хлiб з пшеничного борощна, цибулю рiпчасту, воду питну, перець чорний або бiлий мелений; сiль кухонну, грибну сировину, який вiдрiзняеться тим, що додатково мiстить м'ясо кроля, м'ясо механiчного дообвалювання птицi, меланж яєчний та манну крупу, а грибна сировина яка складається з глив i печериці. Minced meat for making meatballs that contain fat, bread made from wheat brosna, onion, water, black pepper or ground white; table salt, raw mushroom, which Varshets the fact that additionally contains rabbit meat, meat mechanical boobalan poultry, egg melange and semolina grits, and mushroom raw material which consists of oyster and button mushrooms.Документ М'ясний фарш для виробництва котлет ( Патент на корисну модель № 94569)(2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина Іванівна; Чернюшок, Ольга АнатоліївнаМ'ясний фарш для виробництва котлет, що мiстить свинину, сало, хлiб з пшеничного борошна, цибулю рiпчасry, воду питну, перець чорний або бiлий мелений, сiль кухонну, грибну сировину, який вiдрiзняється тим, що додатково мiстить м'ясо косулi, меланж яєчний та клiтковину гарбуза, а грибна сировина складаеться з бiлих грибiв та печериць. Mince meat for the production chops containing pork, lard, bread from wheat flour, onions rpcemu, drinking water, black pepper or ground white, table salt, mushroom raw material, characterized in that it further contains meat and ROE, egg melange and fiber, pumpkin, and mushroom the raw material consists of mushrooms and mushroom.Документ Напівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів (Патент на корисну модель № 83997 )(2013) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Коваленко, Аліна Михайлівна; Федурко, Іннa АндрiївнаНапівфабрикат на основі грибів та пряноароматичних овочів, що містить гриби нестандартні, петрушку, пастернак, селеру, кріп, NaCl, воду, крім того додатково містить гарбуз. Prefabricated based on mushrooms and spicy-aromatic vegetables containing unusual mushrooms, parsley, parsnip, celery, dill, NaCl, and water, in addition additionally contains a pumpkin.Документ Розширення асортименту м'ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку(2014) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Федурко, Іннa АндрiївнаХарчування школярів потребує особливої уваги тому, що сучасне навчання вимагає високого розумового та фізичного навантаження й супроводжується значними енерговитратами. Розроблені м’ясопродукти мають оптимальну кількість білків, жирів, вуглеводів, мінеральних речовин і вітамінів, необхідну для раціонального харчування, що буде сприяти покращенню роботи системи травлення, шлункового тракту, і розвитку всіх життєво важливих органів. Nutrition students requires special attention because modern education requires high mental and physical stress and is accompanied by a significant energy consumption. Developed products have optimal levels of protein, fats, carbohydrates, minerals and vitamins necessary for a balanced diet that will contribute to the improvement of the digestive system, gastrointestinal tract, and development of all vital organs.Документ Спосіб одержання грибного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 82761)(2013) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Федурко, Іннa АндрiївнаСпосіб одержання грибного напівфабрикату передбачає попередню підготовку компонентів, теплову обробку, фасування й пакування. Method of obtaining of mushroom semifinished provides preliminary training components, thermal processing, filling and packaging.Документ Шинка «Дієтична» (Патент на корисну модель № 94562)(2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина ІванівнаШинка, що мiстить баранину, сiль, цукор, нiтрит натрiю, перець духмяний або чорний мелений, часник свiжий, суміш для ін’єктування, воду питну, яка вiдрiзняється тим, що додатково містить м'ясо лося.Документ Шинка «Оригінальна» (Патент на корисну модель № 91945)(2014) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Федурко, Іннa Андрiївна; Штик, Ірина ІванівнаШинка, що містить телятину, сіль, цукор, нітрит натрію, перець духмяний або чорний мелений, часник свіжий, суміш для ін’єктування, воду питну та додатково містить оленину.