Перегляд за Автор "Чагаров, Олександр Миколайович"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Застосуйте порошкоподібні комплексні поліпшувачі(2000) Дробот, Віра Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Савчук, Наталія Іванівна; Чагаров, Олександр МиколайовичРобота присвячена розробці комплексних порошкоподібних покращувачів, ефективних при переробці пшеничного борошна зі слабкою клейковиною і підвищеною автолітічною активністю. В якості компонентів комплексних покращувачів використовували ферментні препарати фірми «Novo Nordisk». Зроблено висновки про поліпшення фізико-хімічних показників якості хліба, а також про уповільнення його черствіння.Документ Поліпшення якості борошна із слабкою клейковиною на борошномельних підприємствах(2001) Дробот, Віра Іванівна; Савчук, Наталія Іванівна; Чагаров, Олександр МиколайовичВ статті наведено рекомендації по застосуванню аскорбінової кислоти та ферментних препаратів для корекції хлібопекарських властивостей борошна.