Перегляд за Автор "Чемер, Юлія Павлівна"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Йогурт оздоровчого призначення(2019) Гойко, Ірина Юріївна; Чемер, Юлія ПавлівнаПоказано доцільність використання ягід журавлини та насіння чіа у виробництві йогурту оздоровчого призначенняДокумент Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату(Чемер, Ю. Розроблення соусу, збагаченого порошком шпинату / Ю. Чемер, І. Ю. Гойко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 42–43., 2020-11) Чемер, Юлія Павлівна; Гойко, Ірина ЮріївнаПроведено удосконалення рецептури соусу на основі купажу соняшникової, оливкової, кунжутної олій з використанням порошку зі шпинату. The recipe of the sauce was improved on the basis of a blend of sunflower, olive, sesame oils with the use of spinach powder.Документ Соус на основі купажу соняшникової, кунжутної, оливкової олій з додаванням шпинатного порошку(2021) Чемер, Юлія Павлівна