Перегляд за Автор "Швайко, Роман Васильович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Наукове обґрунтування використання текстуроформуючих наповнювачів у технології сухої суміші для йогурту(2022) Швайко, Роман ВасильовичДокумент Перспективи використання вторинної молочної сировини при виробництві десертів(2021) Швайко, Роман Васильович; Кириченко, Оксана Василівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаБезвідходні технології з максимальним використанням корисних компонентів, що входять до складу вторинної молочної сировини є актуальним для харчової промисловості.Документ Проект цеху по виробництву сиру кисломолочного з переробкою вторинної сировини потужністю переробки молока 50 т за зміну(2020) Швайко, Роман ВасильовичДокумент Суха суміш для кисломолочних напоїв (Патент на винахід № 127555)(2023) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Швайко, Роман ВасильовичВинахід стосується сухої суміші для кисломолочних напоїв, що містить суху молочну основу, наповнювач, стабілізатор структури, при цьому як суху молочну основу містить сухе знежирене молоко та суху сироватку, як наповнювач містить сублімовані фрукти та додатково містить закваску прямого внесення, що містить мікроорганізми біфідо- і лактобактерій.