Перегляд за Автор "Шевчук, Юлія"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання картопляної дієтичної харчової клітковини в хлібопеченні(2012) Шевчук, Юлія; Якимчук, І. В.; Грищенко, Анна МиколаївнаДосліджено вплив картопляної клітковини на показники якості пшеничного хліба. Встановлено, що картопляну клітковину доцільно додавати в рецептуру хліба в кількості до 5 %, через погіршення показників якості готових виробів. Investigated the influence of potatos fiber on quality of wheat bread. It was investigated that it is necessary to add a potato fiber into bread recipe up to 5%, because it reduces the quality of wheat bread.Документ Модернізація вакуум-апарата для уварювання цукрового утфелю(2014) Шевчук, Юлія; Єщенко, Оксана АнатоліївнаМодернізований вакуум-апарат доцільний до впровадження на цукрових заводах, що сприятиме організації високопродуктивного виробництва з високим рівнем автоматизації, що у свою чергу приведе до зростання об'ємів виробництва та економічного процвітання галузі. Upgraded vacuum apparatus is appropriate to introduce the sugar factories that will facilitate the production of high-performance with a high level of automation, which in turn will lead to increased production volumes and economic prosperity of the industry.Документ Розроблення системи управління безпечністю на основі принципів НАССР виробництва панкейків у закладі ресторанного господарства(2023) Шевчук, Юлія; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна