Перегляд за Автор "Шула, Володимир Сергійович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Безпека харчуваня в турпоходах(2018) Накемпій, Олена Костянтинівна; Шула, Володимир СергійовичВ роботі проаналізовано вимоги до харчування в туристичних походах. Від харчування в поході залежить наскільки комфортною і безпечною буде ваша мандрівка. Забезпечення нормального харчування – одна з важливих умов успішного проведення походу. При цьому треба пам'ятати, що розрахунки, купівля та пакування продуктів харчування - все це повинно бути зроблено заздалегідь, задовго до початку походу. The work analyzes the nutritional requirements for tourist trips. From food in the campaign depends on how comfortable and your journey will be safe. Providing normal nutrition - one of the important conditions for a successful campaign. At the same time, it must be remembered that the calculations, the purchase and packaging of food - all this must be done in advance, long before the start of the campaign.Документ Дослідження якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства(2021) Кузьмін, Олег Володимирович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна; Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Шула, Володимир СергійовичРозглянуто методику оцінки якості раціонів харчування в закладах готельно-ресторанного господарства з позиції норм фізіологічних потреб населення в основних харчових речовинах і енергії. Розглянуто методику оцінки якості раціонів харчування у закладах готельно-ресторанного господарства. Представлена структура показників якості та результати досліджень комплексно-кількісної оцінки якості раціону харчування. Враховуючи норми фізіологічних потреб середньостатистичної людини, розраховано комплексну оцінку якості одноразового прийому їжі і добового раціону харчування у закладах готельно-ресторанного господарства.Документ Удосконалення технології соусів в ресторані Деснянського району м. Києва(2021) Шула, Володимир Сергійович