Перегляд за Автор "Шуліка, Володимир Григорович"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Адаптація системи HACCP в ресторані курортного готелю в м. Свалява Закарпатської області(2024) Шуліка, Володимир ГригоровичДокумент Впровадження системи управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2023) Шуліка, Володимир Григорович; Ковтун, Аліна Володимирівна; Бортнічук, Олег ВікторовичСистема НАССР є обов’язковою в рамках законодавства більшості високорозвинених країн. Однією з умов Угоди про асоціацію між Україною та ЄС є наближення національного законодавства до законодавства європейських країн, зокрема, у галузі санітарних та фітосанітарних заходів. Впровадження системи безпечності харчової продукції НАССР на всіх українських підприємствах, у тому числі і у закладах ресторанного господарства є обов’язковою, але не всі ресторатори мають чіткий алгоритм як це зробити. The HACCP system is mandatory under the legislation of most highly developed countries. One of the conditions of the Association Agreement between Ukraine and the EU is the approximation of national legislation to the legislation of European countries, in particular, in the field of sanitary and phytosanitary measures. HACCP conveniently systematizes numerous sanitary and technological norms and rules of production and facilitates their current control Implementation of the HACCP food safety system at all Ukrainian enterprises, including restaurants, is mandatory, but not all restaurateurs have a clear algorithm for how to do it.Документ Особливості впровадження систем управління безпечності НАССР у закладах ресторанного господарства(2020) Шуліка, Володимир Григорович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи НАССР у закладах ресторанного господарства.