Перегляд за Автор "Юрченко, Яна Володимирівна"
Зараз показуємо 1 - 4 з 4
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Удосконалення технології м’ясних виробів з використанням перепелиних яєць(2019) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Юрченко, Яна ВолодимирівнаПроблема забезпечення м’ясної галузі України сировиною тваринництва з кожним роком набуває особливої гостроти. Це обумовлено скороченням поголів’я худоби і свиней, нестабільністю їх вагової кондиції, зниженням якості сировини. У зв’язку з цим, раціональне використання ресурсів білка тваринного походження є однією з важливих задач харчового виробництва. Вирішення цієї проблеми пов’язано з пошуком найбільш ефективних і економічно виправданих форм виробництва м’ясних продуктів, вишукування додаткових джерел білка і підвищення їх біологічної цінності. The problem of providing the meat industry of Ukraine with livestock raw materials becomes more acute every year. This is due to the decrease in the number of cattle and pigs, the instability of their weight condition, and a decrease in the quality of raw materials. In this regard, the rational use of animal protein resources origin is one of the important tasks of food production. Solving this problem is related to the search for the most efficient and economically justified forms of production of meat products, the search for additional sources of protein and increasing their biological value.Документ Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями (Патент на винахід №105096)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна ВолодимирівнаРозроблено фарш, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, меланж, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить перепелині яйця в кількості 5-10%. Have been developed minced meat that contains beef I grade, fatty pork, melange, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises quail eggs in an amount of 5-10%.Документ Фарш "Молочний" з перепелиними яйцями (Патент на корисну модель № 80719)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна ВолодимирівнаФарш ”Молочний” містить яловичину, свинину, меланж, сухе молоко та додатково перепелині яйця. Mincemeat "Milk" includes beef, pork, egg, dry milk and additionally quail eggs.Документ Фарш «Молочний» з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком (Патент на корисну модель № 83906)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Заворицька, Дар'я Григорівна; Юрченко, Яна ВолодимирівнаРозроблено фарш з перепелиними яйцями та сполучнотканинним білком, що містить яловичину І сорту, свинину жирну, перепелині яйця, молоко сухе, сіль та воду, який відрізняється тим, що додатково містить сполучнотканинний білок в кількості 1,0-2,0%. Have been developed minced meat with quail eggs and connective tissue protein that contains beef I grade, fatty pork, quail eggs, dry milk, salt and water, which is characterized in that it further comprises connective tissue protein in an amount of 1,0-2,0%.