Перегляд за Автор "Яненко, Олексій Пилипович"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Вплив способів обробки кормів та їх компонентів на стан мікрофлори(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Шаран, Андрій Васильович; Яненко, Олексій ПилиповичРозглянуто способи обробки кормів та компонентів що входять до їх складу. Досліджено зміну складу мікрофлори пшеничних зародків оброблених різними способами. The methods of processing the feed and feed components have been considered. The change of microflora composition of wheat germs processed in different ways has been investigated.Документ Пшеничні зародки. Електромагнітна стабілізація якості(2001) Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Яненко, Олексій ПилиповичРозглянуто спосіб оброблення пшеничних зародків електромагнітним опроміненням з метою продовження терміну зберігання. Наведено пристрій та схему обробки пшеничних зародків. A method of processing of wheat germ with electromagnetic waves in order to extend shelf life has been found. The device and the diagram of the processing of wheat germ have been shown.Документ Спосіб консервації харчового продукту та пристрій для його здійснення (Патент на винахід № 38654)(2004) Скрипник, Юрій Олексійович; Шаповаленко, Олег Іванович; Янюк, Тетяна Іванівна; Яненко, Олексій ПилиповичПатент на винахід. Запропонований спосіб консервації та пристрій для його здійснення забезпечують збереження поживних речовин (білків, вуглеводів та вітамінів) практично на рівні значень необробленого продукту із зменшенням енерговитрат на один порядок. Patent for invention. The proposed method of conservation and device for its implementation provides the preservation of nutrients (proteins, carbohydrates and vitamins) almost equal values of raw product with reduced energy consumption by one order.