Перегляд за Автор "Янковий, Микола Григорович"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Аналіз процесу промивання цукру-піску в центрифугах марки ФПН 1251Т-01(2014) Ковальчук, Ярослав; Янковий, Микола ГригоровичАналіз процесу промивання кристалів сахарози гарячою водою 9СН-95С показав, що найбільший вплив на ефективність процесу мають не механічні параметри (кутова швидкість ротора, в'язкість рідини та густина цукру і між кристально! рідини), а геометричні розміри кристалів цукру і пор між ними. Analysis of sucrose crystals washing process with hot water 9SN-95S showed that the greatest impact on the efficiency of the process are not mechanical parameters (angular velocity of the rotor, the fluid viscosity and density between crystal and sugar! Fluid), and the geometric dimensions of sugar crystals and far between.Документ Визначення реологічних характеристик фаршу при виробництві м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено основні формули для визначення реологічних характеристик м'ясного фаршу. Висвітлено особливості формування м'ясних хлібів під тиском. Обгрунтовано висновки про основні структурно-механічні властивості фаршу, від яких залежить якість готового продукту.Документ Ефективність використання антиадгезійного покриття форм для виробництва м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено аналіз використання антиадгезійного покриття форм при виробництві м'ясних хлібів. Висвітлено його переваги та недоліки. Обгрунтовано залежність сили адгезії від реологічних властивостей фаршу.Документ Машини-автомати, потокові лінії та робототехнічні комплекси(2014) Бабанов, Ігор Геннадійович; Янковий, Микола ГригоровичЛабораторний практикум дає можливість студентам знати будову та принцип роботи машин-автоматів, потокових ліній та робототехнічних комплексів у харчових виробництвах, вміти аналізувати структуру машини-автомата для вивчення основних елементів та їх функціонального призначення, вимірювати основні робочі параметри машини-автомата, складати кінематичну схему та циклову діаграму, а також розраховувати суміщення ходів робочих органів машин-автоматів Laboratory practical work enables students to know the structure and operation of automatic machines, production lines and robotic systems in food production, to be able to analyze the structure of automatic machines to study the basic elements and their function, to measure the basic operating parameters of the automatic machines, draw up a kinematic scheme and cycle chart, calculate combination moves the working bodies of automatic machinesДокумент Підвищення ефективності роботи машини для формування м'ясних хлібів(1994) Орлов, Леонід Олексійович; Яровий, Володимир Леонідович; Янковий, Микола ГригоровичНаведено результати досліджень основних напрямків підвищення ефективності роботи формувальної машини, викладено раціональні величини вакуумування фаршу та його нагнітання в форми.