Перегляд за Автор "Buzaneva, E."
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure(2002) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Nischenko, Michael; Lihtorovich, S.; Buzaneva, E.Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.Документ Nanovoids in fatty-acid tryglicerides(2002) Rashevska, Tamara; Nishchenko, M.; Buzaneva, E.Size distribution of the nanovoids in the fatty-acid triglycerides is studied by means of the positron annihilation technique.Гранулометричний склад нанопорожнин в тригліцеридах жирних кислот вивчається за допомогою методу позитронної аннігіляції.Документ Nanovoids in the milkfat and its high-melting components(2002) Rashevska, Tamara; Gulyy, Ivan; Ukrainets, Anatoliy; Nishchenko, M.; Lihtorovich, S.; Buzaneva, E.The nanovoids in the fatty acid triglycerides and in the milkfat are studied by means of tlie positron annihilation spectroscopy. The mean radii of the nanovoids are measured using annihilation characteristics of the hydrogen-like positronium atoms, which annihilate inside the nanovoids.Нанопустоти тригліцеридів жирних кислот і молочного жиру, вивчалися за допомогою ПАС.Середні радіуси нанопустот оцінювали за допомогою аннігіляційних характеристик гідрогеноподібних атомів, які аннігілюють всередині нанопустот.