Перегляд за Автор "Fefelov, Denys"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Ensuring an effective system of the sanitary condition of restaurant establishments under the HACCP(2023) Borysova, Evelina; Osadcha, Veronika; Fefelov, Denys; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються виклики, пов’язані з контролем критичних точок у закладах ресторанного господарства, з метою зниження ризиків контамінації харчових продуктів, забезпечення безпеки на робочих місцях та загального благополуччя підприємстваДокумент Improving operational efficiency: quality management in cafe operations(2024) Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, MariiaУ цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговуванняДокумент Management of production waste and garbage, their collection and disposal in catering establishments(2024) Kuzmenko, Rostislav; Maksymiuk, Anna; Fefelov, Denys; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegДослідження розглядає ефективні методи і стратегії управління виробничими відходами у закладах громадського харчування для зменшення екологічного впливу та підтримки стійкого розвитку