Перегляд за Автор "Kravchenko, Alexander"
Зараз показуємо 1 - 6 з 6
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Intensification of processes and perfection of equipment for mixing and extruding of yeast dough(2013) Telychkun, Volodymyr; Telychkun, Yuliia; Kravchenko, Alexander; Desyk, MykolaНа основі досліджень процесу замішування та екструдування газонаповненого тіста нами запропонована конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату, який дозволяє сумістити процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі On the basis of research mixing of the gas-filled dough and extruding processes we proposed the design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive mixing of dough, fermentation and formation of aerated dough pieces directly to the baking plate.Документ Modelling of Process in Twin-Screw Dough-Mixing Machines(2014) Kudinova, Alexandra; Kravchenko, Alexander; Litovchenko, Igor; Telychkun, Yuliia; Gubenia, Oleksii; Telychkun, Volodymyr; Dovgun, IrinaTo intensify the machining test during mixing, we suggested to use a screw as the working part of various modifications, which provide continuous transportation and intensive mechanical impact on the dough during kneading. A design model using software package Flow Vision is offered to study the process of kneading.Документ Modelling of the yeasted dough in the mixing machines(2014) Kravchenko, Alexander; Kudinova, Alexandra; Telychkun, Yuliia; Litovchenko, Igor; Telychkun, VolodymyrModeling of the dough mixing process for different constructions of the working bodies of continuous action is suggested using the software package Flow Vision. Data analysis enables to suggest a construction of the compound working body that provides a three-stage process of dough kneading in the dough-mixing machines of continuous action.Документ Perfection of equipment for improvement of rusk wares(2013) Telychkun, Yuliia; Telychkun, Volodymyr; Kravchenko, AlexanderThe process of mixing of dough, treatment of dough purveyances is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough. Необхідність комплексного удосконалення процесу виробництва сухарних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі їхнього виробництва. Нами досліджено процес замішування і оброблення тесту. Встановлено, що інтенсивне замішування тіста дозволяє скоротити тривалість його бродіння, запропоновано розпушення тестових заготовок в динамічних умовах. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment.Документ Perfection of equipment for improvement of dough semi finished(2014) Kravchenko, Alexander; Telychkun, Yuliia; Telychkun, VolodymyrНеобхідність комплексного удосконалення процесу виробництва хлібобулочних виробів випливає з широкого використання ручної праці, громіздкого обладнання при традиційному способі виробництва. Конструкція змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє об'єднати процеси безперервного інтенсивного замішування тіста, бродіння та формування розрихлених тістових заготовок безпосередньо на під хлібопекарської печі. Агрегат забезпечує скорочення машино-апаратурної схеми і знижує витрати на експлуатацію обладнання. The necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the traditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment. Design of mixing-fermentation-forming unit, which allows to combine the processes of continuous intensive dough mixing, aerated dough pieces fermentation and formation directly to the baking plate. The unit provides a reduction in car-hardware circuits and reduces the cost to operate the equipment. Viscosity of the dough is decreasing while the intensity of machining is increasing due to the weakening of connections between the particles of the dough.Документ Perspective direction of complex improvement of rusk wares(2013) Telychkun, Yuliia; Telychkun, Volodymyr; Desyk, Mykola; Kravchenko, Alexander; Marсhenko, A.; Birca, Adriana; Stefanov, StefanThe necessity of complex perfection of process of production of rusk warest comes up from the raditional method of production, wide usage of hand labour and bulky equipment. The process of mixing of dough, treatment of dough purveyances, baking and drying is investigational by us. It is set that the intensive mixing of dough allows to shorten duration of his fermentation, the using of dynamic method of loosen of dough purveyances and combined process of baking baking-drying . On the basis of the conducted researches the machine-instrumental chart of the complex stream-mechanized line of production of rusk wares is offered