Перегляд за Автор "Kuzmenko, Rostislav"
Зараз показуємо 1 - 3 з 3
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Control measures for pests, species identification, prevention of infestation, preventive measures, and pest management strategies in restaurants(2023) Kuzmenko, Rostislav; Kravchenko, Anatoliy; Vozniuk, Svitlana; Kuzmin, OlegУ статті розглядаються методи, які можна використовувати для попередження, виявлення та знищення шкідників у закладах ресторанного господарства. Особливу увагу приділено шкідникам-комахам. Це є важливим питанням для забезпечення безпеки харчових продуктів і захисту здоров’я споживачівДокумент Improving operational efficiency: quality management in cafe operations(2024) Borysova, Evelina; Fefelov, Denys; Kravchenko, Anatoliy; Kuzmenko, Rostislav; Kuzmin, Oleg; Maksymiuk, Anna; Osadcha, Veronika; Vozniuk, Svitlana; Omelchenko, MariiaУ цій статті розглядається система управління якістю у кафе з акцентом на роль та важливість відділу обслуговування. Обговорюються процеси управління якістю та їх вплив на конкурентоспроможність підприємства. Зазначається, що дотримання стандартів і процедур, спрямованих на забезпечення комфорту, гігієни та безпечності для гостей, є вирішальним для успішної роботи кафе. Також підкреслюється важливість системи виявлення та усунення невідповідностей для безперервного вдосконалення процесів обслуговуванняДокумент Management of production waste and garbage, their collection and disposal in catering establishments(2024) Kuzmenko, Rostislav; Maksymiuk, Anna; Fefelov, Denys; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegДослідження розглядає ефективні методи і стратегії управління виробничими відходами у закладах громадського харчування для зменшення екологічного впливу та підтримки стійкого розвитку