Перегляд за Автор "Omelchenko, Mariia"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Current state of development of restaurant facilities(2021) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Omelchenko, MariiaToday, as never before, the restaurant business is actively fighting to preserve its own viability. Due to the coronavirus pandemic, most of the country's restaurant businesses were forced to close. However, the new industrial landscape created by COVID-19 is forcing the restaurant business to develop new creative mechanisms not only to maintain vitality, but also to develop that would allow them to adapt to the new realities of the external environment. Therefore, the work is devoted to the analysis of modern methods of reengineering of the main business processes in restaurant establishments.Документ Proper storage practices for food and non-food items in restaurants: Adhering to HACCP principles(2024) Borovko, S.; Samilenko, M.; Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Lytovchenko, Oleksandr; Matiushenko, Raisa; Mykhailov, BogdanЦя монографія містить огляд практики зберігання в закладах громадського харчування, зокрема в ресторанах, на основі принципів аналізу небезпечних факторів та критичних контрольних точок (НАССР). Вона підкреслює важливість належного зберігання та транспортування для підтримки якості та безпеки як харчових, так і нехарчових продуктів. Монографія охоплює різні аспекти зберігання, включаючи приймання та контроль вхідної продукції, умови зберігання різних видів продукції, належне маркування та поводження з сировиною та інгредієнтами. Вона також підкреслює необхідність постійного моніторингу умов зберігання та впровадження ефективних програм безпеки харчових продуктів для зменшення ризику захворювань, пов'язаних з харчовими продуктами