Перегляд за Ключові слова "albumens"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Використання електрофорезу для розділення білково-ліпідних сумішей(2012) Манк, Валерій Веніамінович; Носенко, Тамара Тихонівна; Лазаренко, ТетянаВ тезах наведені початкові дослідження для розділення білково-ліпідних сумішей за допомогою рідинного електрофореза. To the theses initial researches are driven for the division of albuminous-lipid mixtures by liquid electrophoresis.Документ Розробка технології солоду гороху(1998) Хіврич, Борис ІвановичДисертація присвячена питанням розробки технології солоду гороху з метою широкого використання його в харчуванні людей. Розроблено нову ефективну технологію солоду гороху і продуктів харчування широкого вжитку на його основі, яка дає можливість покращити органолептичні показники та підвищити харчову і фізіологічну цінність продуктів за рахунок зменшення в зерні гороху антихарчових речовин, збільшення вмісту вітамінів, моно- і дицукрів, амінного азоту та інших біологічно-активних речовин. Запропоновано практичні напрями використання солоду гороху в виробництві продуктів харчування, в тому числі і для дитячого харчування, ефективність яких обгрунтована теоретично і підтверджена практично на основі комплексних медико-біологічних досліджень. Результати роботи впроваджені в промисловість.