Методичні рекомендації ІПДО
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8446
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Заходи для зменшення витрат паливно–енергетичних ресурсів у виробництві спирту(1993) Осипенко, Олексій Панасович; Баранов, Володимир ІвановичРозглянуті найбільш вагомі, прогресивні організаційно-технічні заходи щодо зменшення витрат ПЕР у спиртовому виробництві. Рассмотрены весомые, прогрессивные организационно-технические мероприятия для уменьшения расхода ТЭР а производстве спирта. Considered tangible, progressive organizational and technical measures to reduce the consumption of energy resources and the production of alcohol.Документ Методичні рекомендації з планування, обліку і калькулювання собівартості продукції на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку(2003) Дудко, Сергій Дмитрович; Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович; Шматкова, Галина КарпівнаМетодичні рекомендації встановлюють єдині підходи до формування собівартості продукції (робіт, послуг) і визначення фінансових результатів на підприємствах пивоварної та безалкогольної промисловості з урахуванням Положень (стандартів) бухгалтерського обліку.