05.18.12 - Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7366

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 1 з 1
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифікації процесів харчових виробництв
    (2005) Василів, Володимир Павлович
    Дисертація на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.12 - процеси й обладнання харчових, мікробіологічних і фармацевтичних виробництв. Національний університет харчових технологій Міністерства освіти і науки України, Київ, 2005. The thesis is presented to acquire the degree of Cand. Tech. Sci. On the speciality 05.18.02 – processes and equipment of food, microbiological and pharmaceutical manufactures. National University of Food Technologies, Kyiv, 2005.