Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Документ Обгрунтування фізичної моделі взаємодії лектромагнітного поля з харчовим продуктом довільної форми(2021) Бабанова, О. В.; Бабанов, Ігор Геннадійович; Михайлов, Валерій Михайлович; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, С. О.У статті наведено обґрунтування фізичної моделі взаємодії електромагніт-ного поля з продуктом довільної форми за умов розміщення продукту в резона-торній камері з генератором для надвисокочастотного (НВЧ) нагрівання. Отри-мано фізичні рівняння для інженерних розрахунків напруженості електромаг-нітного поля та щільності внутрішніх джерел теплоти під час мікрохвильової обробки харчових продуктів довільної форми