Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Шляхи зниження енерговитрат при отриманні сушеної картоплі(2015) Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван ФедоровичУ статті представлені результати розробки технологій напівфабрикату з картоплі із зниженням енерговитрат. В статье представлены результаты разработки технологий полуфабриката из картофеля со снижением энергозатрат. The article presents the results of development of technologies of potato semifinished products with reduced energy consumption.Документ Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі(2017) Бессараб, Олександр Семенович; Писарєв, Максим Григорович; Бандуренко, Галина МихайлівнаНайбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. The most effective method of food preservation today is dry. However, this method is also the most expensive.