Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Тенденції розвитку світової аквакультури гідробіонтів рослинного походження(2015) Чернега, О. Б.; Дітріх, Ірина Вікторівна; Бондарчук, Марія ЄвгеніївнаРозглянуто динаміку змін світової аквакультури гідробіонтів рослинного походження. Визначено основні види водних організмів та водоростей, що вирощуються. Охарактеризовано програми підтримки національних виробників. Наведено дані щодо перспектив розвитку аквакультури країн АСЕАН та Європейського Союзу. The dynamics of changes in the world of aquaculture aquatic organisms of plant origin. Identified principal farmed aquatic organisms and algae. Described program of support for domestic producers. The data on the prospects of aquaculture development in ASEAN countries and the European Union.Документ Споживні властивості напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням рослинної сировини(2015) Дітріх, Ірина Вікторівна; Бондарчук, Марія ЄвгеніївнаРозглянуто можливість створення нових напівфабрикатів „Мікс” із гідробіонтів з використанням гарбуза, що мають підвищену біологічну цінність. З метою надання новим напівфабрикатам оригінальних органолептичних властивостей встановлено концентрацію вмісту гарбуза. Досліджено органолептичні показники якості нових видів напівфабрикатів. Consideration has been given to the possibility of creation of new semi-finished products „МІX”, made of hydrocoles with the usage of pumpkin, which has extra biological value. In order to provide new semifinished products with original organoleptic properties, the optimal concentration of the pumpkin content was determined. The organoleptic indicators of quality of new kinds of semi-finished products were researched