Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива(2015) Боярська, Ольга Вікторівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Сидор, Василь МихайловичУ результаті проведених досліджень було підібрано оптимальну дозу соку бузини для приготування пива - 2,0% мас. Також встановлено, що використання соку бузини збільшує вміст алкоголю, покращує смакові і ароматичні показники готового пива. As a result of the research was chosen the optimal dose of elderberry juice to make beer - 2.0 % by weight. Also found that the use of elderberry juice increases the alcohol content , improves the taste and aromatic indicators finished beer.Документ Дослідження якості пива з додаванням соку бузини(2015) Сидор, Василь Михайлович; Кошова, Валентина Миколаївна; Боярська, Ольга Вікторівна; Лавна, Марія ІгорівнаРобота присвячена дослідженню можливості використання соку бузини чорної Sambucus nigra для приготування пива, що забезпечить формування нового асортименту продукції, досягнення необхідних органолептичних показників у готовому пиві. На основі теоретичних і експериментальних досліджень встановлено оптимальну дозу соку бузини для виробництва пива, визначено основні фізико-хімічні показники і органолептичні властивості готового пива. The work is devoted to research the possibility of using the juice of black elderberry Sambucus nigra to make beer that promote the formation of a new range of products, to achieve the necessary organoleptic characteristics of the finished beer. Based on theoretical and experimental studies established the optimal dose of elderberry juice for beer production, the basic physical and chemical properties and organoleptic properties of the finished beer.