root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Статті
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Букшина, Людмила Семенівна
1
search.filters.author.Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
1
search.filters.author.Оболкіна, Віра Іллівна
Ключові слова
search.filters.subject.emulsifier
1
search.filters.subject.biologically active substances
1
search.filters.subject.carrot puree hydrolyzed
1
search.filters.subject.cellulose
1
search.filters.subject.pectin
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2017
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Букшина, Людмила Семенівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.emulsifier
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Шляхи підвищення споживчих властивостей комбінованих борошняних кондитерських виробів на основі бісквітного напівфабрикату
(
2017
)
Оболкіна, Віра Іллівна
;
Букшина, Людмила Семенівна
;
Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
Показати більше
У статті наведені технологічні особливості виробництва бісквітного напівфабрикату з додаванням морквяного пюре і емульгатора «Естер –М- 03».
Показати більше