Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження процесу екстракції макроелементів при виробництві продуктів на основі чаю зеленого(2014) Рубанка, Катерина Володимирівна; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Біла, Галина МиколаївнаВ статті досліджено якість чаю зеленого та вплив різних технологічних параметрів (температури, тривалості екстрагування, співвідношення компонентів системи) на перехід макроелементів та екстрактивних речовин в екстрагент. Встановлено та обґрунтовано вибір оптимальних умов виробництва чайного екстракту з високим вмістом екстрактивних речовин в т.ч. мікроелементів. This paper describes the study of the effect of various technological parameters (temperature, duration of the extraction process and the ratio of the components of the system) to shift macroelements and extractives in the extract. It was established and justified the choice of optimal conditions for the production of tea concentrate with a high content of macronutrients.Документ Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з метіоніном(2010) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Біла, Галина Миколаївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Боднар, А. В.Досліджено комплексоутворення плюмбуму з метионіном. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.Документ Дослідження комплексоутворення плюмбуму (II) з валіном(2010) Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Біла, Галина Миколаївна; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна; Боднар, А. В.; Шкіль, О. В.Досліджено комплексоутворення плюмбуму з валіном. Встановлений склад і стійкість комплексної сполуки.