Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Підвищення рівня безпеки праці на підприємствах харчової промисловості(2012) Євтушенко, Ольга Володимирівна; Водяник, А. О.Проаналізовано складові організаційних причин виробничого травматизму на підприємствах харчової промисловості за період 2003...2011 рр. Вдосконалено методику оцінки стану охорони праці на робочому місці, яка базується на алгоритмі зміни пріоритету заходів з охорони праці на робочому місці, що дозволяє надати системі контролю характер гри та індивідуально підійти до кожної групи спеціалістів. Встановлено показник контролю знань з охорони праці на робочому місці, який дозволяє визначити рівень знань з охорони праці безпосередньо орієнтованих на професію робітників різних технологічних рівнів, а також дає змогу перевірити та оцінити умови праці, робітників під час трудової діяльності. The constituents of organizational reasons of production traumatism are analysed on the enterprises of food retail industry for period 2003...2011. The method of estimation of the state of labour protection is improved in the workplace, which is based on the algorithm of change of priority of measures on a labour protection in the workplace, that allows to present the checking system character of game and individually to walk up to every group of specialists. The index of control of knowledges is set on a labour in the workplace, which allows to define the level of knowledges on a labour protection directly oriented to the profession of workings different technological levels, protection, and also enables to check and estimate the terms of labour, workers, during labour activity.Документ Исследование производственного травматизма со смертельным исходом в пищевой промышленности Украины(2012) Водяник, А. О.; Евтушенко, Ольга ВладимировнаПроанализировано состояние производственного травматизма со смертельным последствием в пищевой промышленности Украины за период 2003…2011 гг. Поданы результаты исследования динамики производственного травматизма со смертельным последствием. Проведено распределение несчастных случаев по основным причинам, видам событий, группам профессий, возрастом, стажем работы, и по группам профессий лиц, которые допустили нарушение законодательства по охране труда в пищевой промышленности. Проведено распределение погибших работников пищевой промышленности в 2003…2011 гг. за прохождением учебы и инструктажей; за периодами от прохождения учебы по профессии или видом работы до несчастного случая, от прохождения последнего инструктажа до несчастного случая.