Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів
    (2015) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна
    В статті представлено дослідження розроблених рецептур м 'ясних хлібів та розглянута можливість використання грибів у технології м ’ясопродуктів. Обґрунтована оптимальна кількість заміни м 'ясної на грибну сировину, досліджена харчову і біологічну цінність, органолептичні та функціонально-технологічні показники якості розроблених комбінованих виробів. The paper presents the study developed recipes meat loaves and the possibility of using mushrooms in meat technology. Substantiates the optimal number of the replacement of meat on mushrooms raw materials, studied food and biological value, organoleptic and functional and technological quality indicators developed by the combined products.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах
    (2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна
    В даній статті встановлено та обґрунтовано, що додавання грибної сировини до 35% не змінює органолептичні показники розроблених м’ясопродуктів. This article is installed and grounded that adding mushroom raw materials up to 35% not change organoleptic indicators of the developed products.