Статті
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Технологія м’ясних хлібів з використанням культивованих грибів(2015) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила ВасилівнаВ статті представлено дослідження розроблених рецептур м 'ясних хлібів та розглянута можливість використання грибів у технології м ’ясопродуктів. Обґрунтована оптимальна кількість заміни м 'ясної на грибну сировину, досліджена харчову і біологічну цінність, органолептичні та функціонально-технологічні показники якості розроблених комбінованих виробів. The paper presents the study developed recipes meat loaves and the possibility of using mushrooms in meat technology. Substantiates the optimal number of the replacement of meat on mushrooms raw materials, studied food and biological value, organoleptic and functional and technological quality indicators developed by the combined products.Документ Перспективи використання культивованих грибів у інноваційних м'ясних продуктах(2014) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаВ даній статті встановлено та обґрунтовано, що додавання грибної сировини до 35% не змінює органолептичні показники розроблених м’ясопродуктів. This article is installed and grounded that adding mushroom raw materials up to 35% not change organoleptic indicators of the developed products.