Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини
    (2004) Страшинський, Ігор Мирославович; Осейко, Микола Іванович; Гончаров, Георгій Іванович
    Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас.
  • Ескіз
    Документ
    Якість варених ковбас
    (2004) Осейко, Микола Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович
    Результати досліджень модельних варених ковбас свідчать про прискорення окислювальних змін ліпідів у ході технологічного процесу. Фосфатні препарати помітно гальмують окислювальні процеси ліпідів. Використання розробленої нами фосфатної суміші як індивідуально, так і у складі харчової композиції підвищує стійкість м’ясних систем до окислення, сприяє зменшенню вмісту продуктів окислення у готових м’ясних виробах та покращує їх якісні показники.