root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Статті
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Грищенко, І. М.
1
search.filters.author.Кравчук, Наталія Миколаївна
1
search.filters.author.Шевченко, О. В.
Ключові слова
search.filters.subject.soup
1
search.filters.subject.sauce
1
search.filters.subject.soy supplements
1
search.filters.subject.vegetable dishes
1
search.filters.subject.кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
1998
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Грищенко, І. М.
×
Ключове слово: search.filters.subject.soup
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Поліпшення якості овочевих страв
(
1998
)
Кравчук, Наталія Миколаївна
;
Грищенко, І. М.
;
Шевченко, О. В.
Показати більше
Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.
Показати більше