Статті

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Зміни показників якості безглютенового хліба при зберіганні
    (2013) Дробот, Віра Іванівна; Грищенко, Анна Миколаївна
    Досліджено черствіння безглютенового хліба з кукурудзяним, рисовим та гречаним борошном. Встановлено, що безглютеновий хліб швидко черствіє, про що свідчать результати досліджень структурно-механічних властивостей, кришкуватості та гідрофільних властивостей м’якушки хліба. Борошно круп’яних культур незначно затримує процес черствіння.
  • Ескіз
    Документ
    Безглютеновий хліб з борошном круп’яних культур
    (2010) Номенат, М. М.; Грищенко, Анна Миколаївна
    Наведено результати досліджень впливу рисового, кукурудзяного та гречаного борошна на показники технологічного процесу виготовлення хліба безглютенового хліба. Встановлено що, додавання борошна сприяє скороченню тривалості вистоювання тістових заготовок. Внесення борошна сприяє поліпшенню органолептичних показників якості хліба. Results of researches of influence of a rice, corn and buckwheat flour on quality of the technological process of production of gluten-free bread are given. Found that adding flour cereals reducing the duration of maturation dough. Adding flour improves the organoleptic quality of bread.
  • Ескіз
    Документ
    Зниження вмісту білкових речовин в добовому раціоні при вживанні безглютенового хліба
    (2010) Грищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
    В роботі наведено результати розрахунку вмісту білкових речовин в безглютеновому з різними видами борошна круп’яних культур та покриття добової потреби в білкових речовинах при вживанні такого хліба.