root.skip-to-content
Розділи та колекції
Пошук за критеріями
Статистика
English
Українська
Увійти
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Статті
Статті
Статті
Постійне посилання колекції
https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7522
Переглянути
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
Пошук
За датою
За автором
За назвою
За ключовими словами
За предметною категорією
1 результатів
Повернутись до результатів
Фільтри
Автор
search.filters.author.Дейниченко, Людмила Григорівна
1
search.filters.author.Дітріх, Ірина Вікторівна
1
search.filters.author.Сомик, Олена Олександрівна
Ключові слова
search.filters.subject.fish cutlets
1
search.filters.subject.food enrichment
1
search.filters.subject.white sauerkraut cabbage
1
search.filters.subject.збагачення продуктів харчування
1
search.filters.subject.капуста квашена білокачанна
Детальніше
Пошук за ключовими словами
search.filters.search.submit
Дата
Початок
Кінець
search.filters.search.submit
2019
1
Містить файли
1
Так
Скинути фільтри
Налаштування
Сортувати за
Дата доступу за спаданням
Актуальність
У порядку збільшення за назвою
Дата випуску за спаданням
Результатів на сторінку
1
5
10
20
40
60
80
100
Пошук
Автор: search.filters.author.Дейниченко, Людмила Григорівна
×
Ключове слово: search.filters.subject.fish cutlets
×
Засоби пошуку
Результати пошуку
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Документ
Технологія використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних
(
2019
)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Дейниченко, Людмила Григорівна
;
Сомик, Олена Олександрівна
Показати більше
Досліджено та описано технологію використання капусти квашеної білокачанної при виробництві котлет рибних.
Показати більше